Filip Forsberg vill spela om cupen: ”Vi har laget för det”

Filip Forsberg ihop med centern Ryan Johansen och Viktor Arvidsson är en av NHL:s bästa kedjor just nu. Filip har gjort 29 mål och är på väg att slå sin fjolårsnotering på 33 med tio matcher kvar att spela i jakten på slutspel.

Lagom till att hans gamla klubb Leksand återigen ska ge sig in i ett thrillerartat kvalspel, den här gången mot Mora, skriver Filip själv och brättar om en lyckad kvalserie och några tumultartade dagar våren 2013 när han var med om att spela upp Leksand till SHL, debuterade i Tre Kronor, trejdades från Washington till Nashville och till slut också debuterade för sin nya klubb.

Här kan ni läsa Filips egna ord: https://www.nhl.com/predators/news/my-story-filip-forsberg-an-unexpected-trade-an-incredible-outcome/c-287738798

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.