Så här borde William Nylander nya kontrakt med Toronto se ut

img_0891

Solsken

Sex år och sju miljoner

The Athletics har spekulerat kring hur William Nylanders nya kontrakt med Toronto borde se ut. Med tanke på vilka avtal andra spelare i ungefär samma situation har, kommer man fram till att ett långtidskontrakt på sex eller sju år värt runt sju miljoner dollar per år borde vara rätt nivå för William. Både förra säsongen och den senaste noterade 61 poäng.

Erbjöd två för Schmidt

Washington erbjöd Vegas två spelare, Tom Wilson och målvakten Philipp Grubauer, för att det nya laget i expansionsdraften i n t e skulle ta backtalangen Nate Schmidt. Vad gjorde då Washingtons förre general manager George McPhee? Klart han plockade Schmidt, som nu också varit Vegas bäste back i slutspelet.

Pääjärvi ett år till

Kul för Magnus Pääjärvi att få förlängt i Ottawa. Som han har kämpat och slitit de senaste åren för att hålla sig kvar i NHL. Nu fick han en chans att spela VM igen och vara med och vinna ett VM-guld. Kan han ta med sig det och få en hel säsong hos Ottawa?

Grönborg till NHL

Enligt New York Post är tre lag intresserade av Rikard Grönborgs tjänster i framtiden. Dels New York Rangers, men också Buffalo och Carolina.

Vilken chef!

Ted Leonsis äger både Washington Capitals och Monumental Sports & Entertainment. När Washington spelar Stanley Cup-final i Las Vegas bjöd Leonsis med 200 anställd till spelstaden för att kolla på hockey. Säkert en jättepopulär chef.

Linda

Foto: Linda Suslin Spiess

Alligatorvarning

Tuff vecka för Franzéns

Har ni inte läst Johan Franzéns fru Cissis blogginlägg om hur jobbigt det kan vara att leva med följderna av hjärnskakningar för en före detta NHL-spelare och hans familj. Läs det här: https://franzenresidence.com/2018/05/27/an-emotional-week/#comments

inga stora bokstäver

caps, förkortningen för washington capitals betyder ju också stora bokstäver. i samband med stanley cup-finalen i las vegas har det dragits igång en kampanj på sociala medier. #nocaps uppmanas det och meddelanden skrivs, som här, bara med små bokstäver.

Callahan under kniven

Tampas energispelare Ryan Callahan måste operera sig igen efter säsong. Den här gången är det axeln som krånglar.

Alfie vill ha ny ägare

Eugene Melnyk, som äger Ottawa Senators, är inte populär bland fansen i staden. Vid ett samtal med en före detta lokaljournalist ska nu också Daniel Alfredsson ha sagt att han helst ser att laget får en ny ägare. En åsikt Alfie också ska ha sagt att stadens borgmästare har.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.