Robin Lehner: ”Tankarna på att avsluta allt var verkliga och nära”

Robin Lehner berättar öppet om sitt stora alkohol- och drogproblem. Det är skrämmande läsning om baksidan på hans stjärnstatus, där han spelat 59 respektoive 53 NHL-matcher för Buffalo de två senaste säsongerna.

Här har ni Robins egna ord: https://theathletic.com/522117/2018/09/13/islanders-goalie-robin-lehner-opens-up-about-his-addiction-and-bipolar-diagnosis-i-could-not-stand-being-alone-in-my-brain/

En reaktion på ”Robin Lehner: ”Tankarna på att avsluta allt var verkliga och nära”

  1. […] Robin Lehners nakna berättelse om sitt alkohol- och tablettmissbruk är ett nytt vittnesmål om hur det kan gå till bakom kulisserna i proffscirkusen här i Nordamerika. Göteborgaren var så illa ute att han funderade på att ta livet av sig. Nu verkar i alla fall hans liv ha tagit en positiv vändning efter en tuff avgiftning och med en nystart under Barry Trotz ledning i New York Islanders. Lehner inledde förresten säsongen med att hålla nollan den knappt halva match han stod mot Philadelphia på söndagen. Alla åtta skott han fick på sig tog han när Islanders vann med 3-0. Sebastian Aho gjorde ett mål och utsågs till matchens tredje stjärna. Läs Lehners berättelse här: https://dagensnhl.com/2018/09/13/robin-lehner-tankarna-pa-att-avsluta-allt-var-verkliga-och-nara/ […]

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.