Ottawas spelare pratade skit om laget och en coach

Matt Duchene, Chris Wideman, Thomas Chabot och ytterligare några spelare i Ottawa var på väg i en Uber i samband med att laget spelade mot Arizona i Phoenix. Som ett lag där spelet inte stämmer pratades det om det. Men knappast inte i en produktiv ton, utan snarast skadeglatt över hur uselt en del var. Boxplay bland annat, men också hur dålig en tränare var. Allt spelades in med både ljud och bild av kameran som satt på instrumentbrädan i bilen.

Det här är bara den senaste av skandaler i NHL:s verkliga krisklubb.

Här kan ni se bandet: https://ottawacitizen.com/sports/hockey/nhl/ottawa-senators/candid-camera-ottawa-senators-players-caught-on-video-joking-about-team-badmouthing-coach/wcm/68983670-7e12-46df-857c-6b082a5cadf4

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.