En Tampa-söndag: Vackra amerikanare i vackert väder

Inte mycket ishockey här inte. Inte ens någon is.

Dagens NHL:s hockeyutrymme lånas den här gången av en film från en bilutställning här i Tampa för ett par veckor sedan. Sjunde Avenyn i Ybor City stängdes av några kvarter och bara vackra amerikanska bilar släppte sin. Under några timmar stod de där och solade sig i alla sin glans och massor med intresserade människor kom för att titta. Totalt var det ungefär 200 bilar och även några motorcyklar att beundra.

Det var gamla bilar från T-Ford-eran fram till de riktigt vackra amerikanarna på 50-, 60- och 70-talen. Massor med muskelbilar. Mina favoriter är de från slutet av 60-talet in till halva 70-talet ungefär, med Corvetten som min speciella kärlek. Den snyggaste bil som någonsin byggts, enligt min smak.

Ett par europeiska katter hade också smugit sig in bland de amerikanska hermelinerna. En vacker MG-cabb och en Lotus.

Det fanns också nyare modeller, som Ford Mustang, Dodge Challenger och Cheva Camaro.

Eftersom det var Halloween-tider dök det upp ett och annat skelett. På en parkering hade två stora likbilar från sent 50-tal ställts upp. Ägarna hade likkistor med sig och allt. De som var hågade fick sätta sig på en av dem för att posera för en bild framför en av bilarna.

Mycket nöje!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.