Victor Hedman om nattens två trofeér och Stamkos målrekord

Steven Stamkos har gjort 384 mål i Tampa. Bäst genom tiderna.

Tampa. Vilken kväll. Formstarka Arizona på besök med Oliver Ekman Larsson, Niklas Hjalmarsson och Mario Kempe. Ganska segt spel i två perioder där Arizona på ett bra sätt boxade ut Tampas spelare. Enda roliga som hände där var att lagkapten Steven Stamkos med sitt 1-1 slog Vincent Lecavaliers målrekord för klubben. Målet var hans 384:e i Tampas tröja.

I tredje satte Victor Hedman, som följde med upp på ett bra sätt, 2-1, som blev det matchvinnande målet. På slutet gjorde Anthony Cirelli och Yanni Gourde var sitt mål i tom bur i boxplay. Andra matchen i rad där Tampa avslutar med två pytsar i tom kasse,

I och med 4-1-segern säkrade därmed Tampa sin fjärde seger i Atlantic Division och klubbens första President’s Throphy, för det lag som tar mest poäng i seriespelet. Inget lag kan nu komma ifatt Tampa, som har 116. Tampa har vunnit Atlantic Division 2003, 2004, 2018 och 2019.

Här kan ni lyssna på Victor Hedmans egna ord om den lyckade kvällen:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.