Elias Lindholm verkar ha hittat rätt i Calgary

Tampa. Elias Lindholm har övertygat stort sedan han lämnade Carolina för Calgary inför den här säsongen. I natt gjorde han en ny strålande insats, men i slutändan blev ändå Edmonton för svåra. Tack vare en ny stjärna.

Edmonton-Calgary 4-3

20-årige amerikanen Kailer Yamamoto valdes som 22:a av Edmonton i första rundan av draften förra sommaren. Under försäsongen har han varit ett av de största utropstecknen bland alla med sex mål. Hans femte och sjätte kom i natt då Edmonton vände hemma mot Calgary och det var Yamamoto som låg bakom det. Calgary ledde med 3-1 efter en start förstaperiod. Connor MacDavid ordnade 2-3 i början på andra, bland annat assisterad av Oscar Klefbom, innan Yamamoto kvitterade till 3-3. I tredje avgjorde sedan Yamamoto med sitt sjätte mål innan serieallvaret inleds kommande vecka. Lägg hans namn på minnet.

Första periodens gigant återfanns i Calgary. Elias Lindholm verkar få den nystart han behövde efter Carolina. Han assisterade till 1-1 innan han själv gjorde 3-1 för Calgary. Det var Lindholms andra mål i träningsmatcherna. Mark Giordano och Mikael Backlund stod för förspelet.

Chicago-Columbus 4-1

Erik Gustafsson assisterade till två av Chicagos mål. Tröstmålet var Kevin Stenlunds andra nu på försäsongen. En av assisten stod Jonathan Davidsson för. Tyresö-forwarden som Djurgården väntar på hemma i SHL.

Detroit-Toronto 5-1

Carl Grundström fick chansen att skjuta sitt första mål för säsongen i Toronto. Men det blev inga fler mål för hans lag när Detroit vann klart hemma.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.